#Yatirimi tavsİye ederİm!

Danla Bilic Coachella'ya Giden Kız Makyajı 20:43

Danla Bilic Coachella'ya Giden Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Mt - Çırpınırdı Karadeniz 03:27

Mt - Çırpınırdı Karadeniz

İzlediğiniz için teşekkür ederim. Daha fazlası için abone olmayı unutmayın. 2.Video: https://www.seyredelim.com/video/178342/mt-cirpinirdi-karadeniz-2/..

  • Dinleyelim tarafından
  • 1.910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 04:19

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

İzlediğiniz için teşekkür ederim. Daha fazlası için abone olmayı unutmayın...

  • Dinleyelim tarafından
  • 4.269 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Survivor'a Gittim Tüm Gerçekler 10:51

Survivor'a Gittim Tüm Gerçekler

Survivor Ekibine çok teşekkür ederim. Burada video şartlarımdan dolayı sizlerle harika bir video paylaşamamış olsam da Survivor'a gitmiş olmak benim için muhteşem bir deneyimdi. Oyuncularla görüşmemin doğru olmayacağını ..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Acayip Haşin Bakışlı Baba Goril 01:29

Çok Acayip Haşin Bakışlı Baba Goril

Çok sert ve anlamlı bakıyor... Oraya gelirsem, alayınızla alay ederim Hanım! Nasıl baktığımı görüyorsun değil mi Yenge korkudan yüzüne bakamadı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Danla Bilic Yüzüme Gülen Arkamdan Sallayanların Makyajı 23:21

Danla Bilic Yüzüme Gülen Arkamdan Sallayanların Makyajı

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. B..

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu 27:24

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu 29:20

Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık 22:47

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske 10:59

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske

Yiiine ve yine bir ürün inceleme/birlikte deneyelim videosuyla geldim.Görüntüsüyle,yapısıyla,kokusuyla herşeyiyle ilginç bi’maske bence bu! Dr. Jart’ın maskeleri genel olarak değişik oluyor zaten.:) Bu arada etkisi hızlı..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil) 00:59

Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi can hıraş iş yetiştirirken verdiğiniz yemek siparişinde yaşadığınız durumu yansıtmaktadır? A) Yemin ederim paramla çile çekiyorum, tek keyfim olan öğle yemeğim işkenceye dönüşüyor. B) Ben akıllan..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır 14:17

Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır

Bu zamana kadar bizi bu kadar kolay şekiller için mi beklettin demeyin bozuşuruz ????İzlediğiniz için de çok teşekkür ederim..

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj 06:51

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj

Tere Dayanikli Makyaj Videosunda Kullandigim Urunler icin Kutucugu Genisletin! :) Izlediginiz icin cok tesekkur ederim :)..

Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında 04:30

Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında

12 burç karakterlerimiz en haylaz halleri ile bu seferde selcuk yöntemin sundugu kim milyoner olmak ister yarışma programına katıldı. Öncelikle bunların bir komedi oldugunu unutmamanızı istirham ederim...

  • JET TV tarafından
  • 6.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende 16:07

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende

Bu videoda Betül'e hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye hazırladım! Dünyanın en büyük hediye paketini yaptım ve muhteşem sürprizler hazırladım. Bana bu sürprizi yapmamda destek olan UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Peps..

  • JET TV tarafından
  • 282 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..